Vi bistår privatpersoner og bedrifter på landsbasis. Les mer om oss.

Vi bistår privatpersoner og bedrifter på landsbasis. Les mer om oss.

Austin Lyngmyr tilbyr bistand på landsbasis, og vi har etablert oss som et av landets ledende firma i saker for privatpersoner. Til enhver tid behandler vi omlag 1000 saker. Vi dekker de fleste forbrukerrelaterte fagfelt, altså sakstyper som angår privatpersoner i dagliglivet. Vi er AAA - ratet og således et solid selskap godt etablert i markedet. Hos oss vil du få trygg og god bistand. Vi sjekker alltid, og søker alltid, å få dekket mest mulig av dine utgifter gjennom eksisterende rettshjelpsordninger. Dette sikrer at dine utgifter til advokat blir lavest mulig. Vårt hovedkontor er i Oslo, men i vår tid er det enkelt å hjelpe mennesker over hele landet. Vi behandler således saker fra alle landets fylker og kommuner.

 

Vår visjon – våre spesialfelt

Vi har utvalgte fagfelt der vi tilstreber å være blant de beste. Vårt firma skal yte god service og være dyktige på god kommunikasjon. Vi er lyttende og opptatt av å bygge gode relasjoner til våre klienter. Hos oss skal det være uformelt og hyggelig å være klient. Vi har jevnlig etterutdanning for våre medarbeidere, slik at vi altid er oppdadert på våre spesialfelt. Vi skal alltid være ett trygt valg både for næringslivs- og private klienter. Vi har taushetsplikt.

Austin Lyngmyr er ett av få firmaer som satser på reklamasjons- og kjøpsrett. Vi har som mål å være blant de beste på våre spesialfelt. Vårt firma har også spesialkompetanse på arbeidsrett, fast eiendom, familierett, personskade, forsikringsrett, erstatningsrett, kontraktsrett. Våre ansatte holder også kurs på sine fagfelt.

Behandling av personopplysninger i Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS

Her finner du informasjon om våre priser