Advokatfirma i Drøbak

Austin Lyngmyr advokatfirma tok over driften av Drøbakadvokatene AS i 2013. Siden den gang har firmaet vokst fra 3 til 13 ansatte fordelt på våre kontorer i Drøbak og Oslo. Austin Lyngmyr bistår innen de fleste områder for privatpersoner. Vi håndterer også saker for næringsdrivende.

Trenger du kanskje advokat i Drøbak? Send oss en beskrivelse av din sak til post@aladvokat.no eller benytt vårt kontaktskjema – få tilbakemelding samme dag. Tjenesten er gratis og uforpliktende. Vi har strengt taushetsplikt.

Telefon 24 02 20 20 

 

Drøbak (Akershus, Norge).

Hvilke områder dekker vi? 

Austin Lyngmyr advokatfirma i Drøbak jobber mye innenfor de fleste forbrukerrelaterte emnene. Typiske ting vi kan hjelpe Frogn – folket med er:

  • testament
  • ektepakt
  • saker på bolig, bil, båt
  • oppsigelse og avskjed
  • barnefordeling og barnevernssaker
  • personskade

Les gjerne mer om vår kompetanse her.

Send oss gjerne en uforpliktende og gratis henvendelse om du lurer på om vi kan hjelpe deg – post@aladvokat.no, tlf 24 02 20 20.

Hvorfor velge advokat i Drøbak?

Advokater forbindes ofte med høye salær. Advokat er dyrt, men det finnes ofte ordninger som reduserer prisen drastisk. Dessverre kan disse være vanskelig tilgjengelig og definitivt ikke noe alle er klar over. Vi sjekker alltid om du kan ha krav på dekning av utgiftene til advokat. Om du er usikker på om du i det hele tatt vil bruke advokat, så tilbyr vi en gratis telefonsamtale eller henvendelse på epost hvor vi sjekker ut dine muligheter. Du slipper således å betale tusenvis av kroner for å finne ut om du i det hele tatt har en sak.

Har du kanskje en sak? Send beskrivelse av saken til oss på post@aladvokat.no – svar innen samme dag kan forventes

Austin Lyngmyr er et advokatfirma som jobber på landsbasis. Vi er imidlertid opptatt av å kunne tilby solid kompetanse også der vi rent fysisk holder til. At vi er et såpass stort advokatfirma gjør at det mest sannsynlig alltid vil være advokater i vårt firma som har nødvendig kompetanse på den saken du trenger hjelp til.

Våre advokater stasjonert i Oslo kan møte deg på vår avdeling i Drøbak uten ekstra kostnad. Vi ønsker å være et fremoverlent, moderne advokatfirma og våre advokater har jevnlig etterutdanning i regi av advokatforeningen. Vi har videre høyt fokus på kontinuerlig oppfølgning av din sak slik at ventetiden ikke blir lenger enn ønskelig. Vår tilstedeværelse i Drøbak gjør veien til et hyggelig klientmøte kort.

Hvor er vi? 

Austin Lyngmyr holder til i Holterveien 2b, i Portalen. Vi er nærmeste nabo med Voldende bil, vegg i vegg.