Nyttig nyhet til deg med elbil

Austin Lyngmyr er samarbeidspartner med Elbilforeningen. Foreningen vokser og gjør et viktig arbeid for et elbil - samfunn i stor utvikling. Austin Lyngmyr har bilsaker som et av sine satsningsområder og håndterer til enhver tid et betydelig antall saker, herunder for Elbilforeningens medlemmer. Vår elbil - ekspert Stian Jensen ble nylig intervjuet på elbil.no. Les mer om intervjuet og dine nyttige fordeler som elbil - eier.

Stian Jensen er elbil – ekspert hos Austin Lyngmyr & co advokatfirma AS. Han får ukentlig henvendelser fra elbil – eiere som trenger hjelp. Les mer om Stian Jensen

Stian er selv Tesla – eier og har solid kunnskap om elbil og kjøpsrett.

Direktelink til nyhets – artikkel på elbil.no

«Mange leverer inn bilene sine til utbedring langt flere ganger enn det som er nødvendig etter loven. Andre har kjøpt bil og oppdager i etterkant feil opplysninger i salgsprosessen, eller vesentlige opplysninger er kanskje utelatt av selger. Det er ikke alltid enkelt å vite for forbrukeren hva som er rett, noe vi skjønner godt. Både tekniske detaljer, juridiske grensedragninger og bevisforståelse krever ofte en viss kompetanse». 

Advokatfullmektig Stian Jensen

Den første henvendelsen til Austin Lyngmyr advokatfirma for å vurdere om du har en sak å gå videre med er gratis. Henvendelsen er naturligvis også helt uforpliktende.

Send henvendelse til Austin Lyngmyr her – svar innen 1 – 24 timer

«Vi er stolte av å være samarbeidspartner med Elbilforeningen»

Advokat/partner/daglig leder Thor Gunnar Austin