Osloadvokat – Austin Lyngmyr & Co

Osloadvokat – Austin Lyngmyr & Co

Austin Lyngmyr & Co tilbyr advokater i Oslo med spisskompetanse. Vårt firma er bygget opp med dyktige advokater som holder ett høyt faglig nivå. Dette er et resultat av at våre advokater arbeider med utvalgte rettsområder. Austin Lyngmyr & Co ønsker å tilby dyktige osloadvokater som har store interesse for sine fagfelt.

Austin Lyngmyr & Co – advokater med spisskompetanse i Oslo

Austin Lyngmyr har utvalgte fagfelt der vi tilstreber å være blant de beste. Firmaet har spisskompetanse på rettsforhold knyttet til fast eiendom, entrepriserett, kjøpsrett, arbeidsrett, personskade, erstatningsrett, kontraktsrett, forsikringsrett og familierett.

Austin Lyngmyr & Co – Osloadvokat

Vi garanterer at det ikke koster noe ekstra å bruke oss uansett hvor du bor. Dette fordi vi ønsker å gjøre det enkelt å velge spesialisert kompetanse fremfor geografisk nærhet. Vi sjekker alltid om du har fri rettshjelp eller dekning over din rettshjelphjelpsforsikring under innbo- eller boligforsikring.

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss for å se om du har en sak. Ønsker du bistand fra en osloadvokat med spisskompetanse, ta kontakt med oss på tlf 24 02 20 20 eller post@aladvokat.no Husk at vi alltid har taushetsplikt.